Jizzax viloyatida rekreatsion hududlarni rivojlantirish - Aynaqulov, Muxitdin Abduxamidovich (Science and Education, 2023)
Maqolada mamlakatimizning Jizzax viloyatida uning tabiiy potensiali orqali turistik rekreatsion hududlarini yaratish va rivojlantirish yo‘nalishlari hamda uning institutsional asoslari bayon qilingan bo‘lib, unga ko‘ra rekreatsion hududlarini yaratish maskanlari viloyat hududining xizmat ko‘rsatish imkoniyatlari, shuningdek, bu borada mamlakatning strategic rejalari tahliliy ma’lumotlar asosida keltirilgan.