O’zbekiston Respublikasining “Qizil kitobi”ga (2006-2019) kiritilgan g’ovzabondoshlar oilasining solishtirma tahlili - Abduxalilova, Madinaxon (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada Qizil kitobning yaratilish tarixi hamda O’zbekiston Respublikasi "Qizil kitobi"ning 2006-2019- yil nashrlarining 1-tomiga kiritilgan G’ovzabondoshlar oilasining solishtirma tahlili haqida ma’lumotlar keltirilgan.