Asboblarning o’lchash sharoitlarida noaniqligini aniqlashdagi tahlillar - Tosheva, Gulnora Djurayevna (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada hozirgi kunda har bir mutaxassis o‘z faoliyat sohasidagi parametrlarni va ularni o‘lchash usullarini, o‘lchash vositalarini, ularning texnikaviy tavsiflarini bilishlari zarur bo’lgan noaniqlik ta’riflari va ayrim yechimlari keltirilgan. Bundan tashqari texnika yo‘nalishidagi mutaxassislar o‘lchanadigan va baholanadigan kattaliklarni nazorat qilish vositalari hamda ularni ishlatish bilan bog‘liq bo‘lgan masalalar haqidagi noaniqliklar haqida ma’lumotlar tahlil qilingan.