Dars jarayonida yangi ko’rgazmali va tarqatmali materiallardan foydalanish - Ulug’murodova, Vazira Muhiddinovna (Science and Education, 2023)
Mazkur maqolada darslarda koʻrgazmali va tarqatmali materiallardan foydalanish texnologiyasi xususida fikr-mulohazalar bildirilgan. Xususan, milliy qadriyatlarimiz bilan uygʻunlashib yangi metodlar yaratgan holda zamonaviy darslarni tashkil etish masalalari koʻrib chiqiladi.