Ta’limda innovatsion metodlarning sifatli ta’limdagi tutgan o’rni - Tosheva, Gulnora Djurayevna (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada asosan bugungi zamonning mehnat bozori va malaka talablarining muhandis kadrlarga qo’ygan talabini bajarishda innovatsion metodlarning o’rni juda yuqori sanaladi. O’qitishning zamonaviy metodlarini qo’llash o’qitish jarayonida yuqori samaradorlikka erishishga olib keladi. Bu metodlarni har bir darsning didaktik vazifasidan kelib chiqib tanlash maqsadga muvofiq. An’anaviy dars shaklini saqlab qolgan holda uni ta’lim oluvchilar faoliyatini faollashtiradigan turli-tuman metodlar bilan boyitish ta’lim oluvchilarning o’zlashtirish darajasi o’sishiga olib keluvchi metodlar haqida tahlil va tadqiqotlar yoritilgan.