O’zbеkistonda moliya bozorini rivojlantirishning istiqbolli yo’nalishlari - Xamidov, Bekzodjon Mavlon o’g’li; Razzoqov, Jasur Xamrabayevich (Science and Education, 2023)
Maqolada moliya bozorining mamlakat iqtisodiyotida tutgan o’rni va ahamiyati, uning istiqboldagi asosiy yo’nalishlari keng yoritib berilgan. Moliya bozorini rivojlantirish sharoitida O’zbеkıston fond birjasi faoliyatini takomillashtirish istiqbollari ko’rib chiqilgan.