Валюта курси сиёсатининг замонавий молия-валюта тизими ва иқтисодий ўсишга таъсири - Пўлатова, Саодат Вохид қизи; Аллаяров, Сухроб Рустамович (Science and Education, 2023)
Мақолада валюта курси, Ўзбекистондаги валюта сиёсатидаги ўзгаришлар, шунингдек, валюта курси сиёсатининг замонавий молия-валюта тизимидаги кўрсаткичларнинг иқтисодий ўсишга таъсири батафсил келтириб ўтилган.