Харид тизимида шикоятларни кўриб чикиш тартиби - Рахматов, А.Т. (Science and Education, 2023)
Мақолада давлат харидлари тизимида шикоят қилиш, шикоятларни кўриб чиқиш ҳамда тегишли қарор қабул қилиш тартиби ёритилган.