Xalq ta’limi muassasalarida xarajatlarni rejalashtirish mexanizmi - Rustamov, Shahobiddin (Science and Education, 2023)
Mazkur maqolada maqolada O‘zbekiston Respublikasida xalq ta’limi muassasalarida xarajatlarni davlat byudjetidan moliyalashtirish amaliyoti yoritilgan. Shuningdek, ta’lim xarajatlarini rejalashtirish va moliyalashtirish tendentsiyalari va muammolari ko‘rib chiqilgan.