Jaloliddin Rumiy ijodini o’rganilishi - Hamdamova, Maxsuma (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada Jaloliddin Rumiy ijodi, uning asarlari haqida so‘z boradi. Rumiyning adabiyotdagi o‘rni, ijodi bo‘yicha ilmiy izlanishlar olib borgan olimlar va uning asarlarining asosiy g’oyalari haqida so‘z yuritilgan.