Yurish harakat fe’llarining valentlik tarkibi - Rahimova, Dilnoza Shuxratovna (Science and Education, 2023)
Mazkur maqolada tilshunoslikda yurish harakat fe’llarida valentlik tarkibining ifodalanishi va valentlikning xususiyatlari haqida fikr-mulohazalar yuritilgan.