Javdar, unining inson hayotidagi ahamiyati va uni yetishtirish texnologiyasi - Karimova, Gulnoza Fayzulla qizi (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada javdar, unining inson hayotidagi ahamiyati, dorivorlik xususiyatlari va uni yetishtirish texnologiyasi, O’zbekistonda javdar yetishtirish usullari haqida ma’lumotlar berib o’tilgan.