Yurtimizda agrar sohaning tutgan o’rni va uni rivojlantirish - Madirimova, Madinabonu Otabek qizi (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada yurtimizda agrar sohaning tutgan o‘rni uning bugungi kunga qadar rivojlanib kelish bosqichlari haqida ma’lumotlar berilgan. Shuningdek agrar sohani isloh qilish haqidagi qonunlar va ularning tahlili, xulosa va takliflar ham keltirilgan.