Qovoq o’simligining turlari, kimyoviy tarkibi va shifobaxshlik xususiyati, qovoq o’simligining kasalliklari - Abdirimova, Shaxnoza Qaxramon qizi; Jumabaeva, Mahliyo Ro’zimat qizi (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada qovoq o’simligining turlari, kimyoviy tarkibi va shifobaxshlik xususiyati, qovoq o’simligining kasalliklari to’g’risida batafsil ma’lumot keltirilgan.