O’zbekistonda ekoturizmni rivojlantirishning istiqbollari - Ruzimova, Munisa Zokir qizi (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada ekoturizmni rivojlantirishni zamonaviy usullari O’zbekistonda ekologik turizmni rivojlanitirish istiqbollari va ekoturizmni rivojlantirishdan ko’zlangan maqsad haqida tushuncha beradi O’zbekistonda turizm va ekoturizmni tashkil etish va rivojlantirishning muhim omillari.