Менопауза даврида аёлларда эндометриозни даволашни такомиллаштириш - Ахмедова, Азиза Тайировна; Бегматова, Нилуфар Илхомовна (Science and Education, 2023)
Ушбу мақолада менопауза даврида аёлларда эндометриозни даволашни такомиллаштириш тўғрисида батафсил маълумот келтирилган.