Газконденсат таркибидаги олтингугурт органик бирикмаларни ажратиб олиш усуллари - Тиллоева, Шахноза Фахритдиновна; Умарова, Назира Ғафуровна (Science and Education, 2023)
Маколада турли хил газларнинг физикавий хусусиятлари ва ёнувида ажралиб чиқадиган иссиқлик миқдори жадвалларда келтирилган. Бу келтирилган жадваллардаги маълумотлардан фойдаланиб газ ёқилғисининг ёнуви жараёнида ундан ажралиб чиқадиган иссиқлик микдорини, газнинг зичлигини ва бошка хусусиятларини ҳисоблаш мумкин.