Юқори маркали боғловчиларнинг хусусиятлари - Каримов, Гафур Умуреулович; Исматуллоев, Фазлидин Зайниевич; Турдиев, Муроджон Обид ўғли (Science and Education, 2023)
Мақолада энергия тежамкорлик мавзуси долзарб бўлиб турган замонамизда, нанотехнологиялар ва иновацион ишланмалар асосида, маҳаллий шарт-шароитдан келиб чиқиб, юқори самарали боғловчи моддалар тизимини ишлаб чиқиш борасидаги ғоя ва экспериментал ишланмалар натижалари, технологик регламент амаллари таклиф қилинади.