Ta’lim tizimi barqarorligini ta’minlashda xorijiy manbalarning o’rni - Qayumova, Dilafruz Dilmurod qizi (Science and Education, 2023)
Mazkur maqolada ta’lim tizimi va uni rivojlantirish, Finlandiya ta’lim tizimi, Amerika ta’lim tizimi, O’zbekistonda ta’lim tizimini rivojlanishi haqida ma’lumot berilgan.