Boshlang’ich sinf ona tili va o’qish savodxonligi darslarida chet tilidan o’zlashgan so’zlarni yozilishini zamonaviy pedagogik texnologiyalardan foydalangan holda o’rgatish - Jumaniyozova, Nafosat Farxod qizi (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf ona tili va o’qish savodxonligi darslarida chet tillaridan o’zlashgan so’zlarni qoidalarga mos ravishda yozishda zamonaviy pedagogik texnologiyalardan hamda interfaol metodlardan foydalanishning ijobiy ahamiyati ochib berilgan. Shuningdek, dars jarayonida qo’llash uchun turli zamonaviy pedagogik texnologiya usullaridan namunalar tavsiya etilgan.