Siyosiy fanlarga yoshlarni jalb qilish va siyosiy fanlarni rivojlantirishda yoshlarning o’rni - Nazarov, Ismoiljon Baxtiyor o’g’li (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda olib borilayotgan ta’lim jarayonoda siyosiy fanlarni qanchalik yoshlar hayotida muhim o‘rin olganligini bayon etish.