Buxoro viloyatining investitsion jozibadorligini oshirishda korxonalarning o’rni va ahamiyati - Boboev, Akmal Choriyevich; Akramova, Obida Qosimovna (Science and Education, 2023)
Maqolada Buxoro viloyatining investitsion jozibadorligini oshirishning ahamiyatli tomonlari va bunda korxonalarning o’rni qay darajada ekanligiga alohida e’tibor berilgan. Shuningdek, korxonalar faoliyatini rivojlantirishda korxona investitsion jozibadorligini oshirish zarurligi yoritib berilgan.