Innovatsion menejment - samaradorlikni oshirish tizimi sifatida - Rasulova, Nigora Nematovna (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada innovatsion faoliyat orqali kompaniyalar samaradorligini oshirishda innovatsion menejmentning o’rni, ahamiyati va vazifalari ko’rib chiqilgan. Maqolada innovatsiya va innovatsion menejment kategoriyalariga turli qarashlar tahlili keltirilgan.