Давлат хусусий тадбиркорлик шериклигини ривожлантириш орқали туристик объектлардан фойдаланиш самарадорлигини ошириш - Махмудов, Собир Худойбердиевич; Эгамбердиев, Дилшодбек (Science and Education, 2023)
Мақолада Cамарқанд вилоятини туристик салоҳиятини оширишда давлат хусусий тадбиркорлик шериклигини ривожлантириш, аҳолини иш билан таъминлашда катта имкониятлар яратилаётганли, меҳмонхона индустиясини ривожлантиришга йўналтирилган инвестицион ресурслар кўламини кенгайтириш каби бир қанча таклиф ва мулоҳазаларўрин олган.