Бухоро амирлигида тузилган ислом қонунчлигига оид тўпламлар ва уларнинг аҳамияти - Муҳаммадаминов, Саидакбар (Science and Education, 2023)
Ушбу мақолада Бухоро амирлигида тузилган ислом қонунчлигига оид тўпламлар ва уларнинг аҳамияти масалалари ёритилган.