Xorazm Ma’mun Akademiyasi eksperimental bazasi tajriba dalasi sharoitida go’zaning ekish oldidan gerbitsidlardan foydalanish va g’o’zaning To’rtko’l-130 navi agrotexnikasi - Rustamova, Gulibonu; Xasanova, Madina; Razzaqov, Qahramon (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada g’o’za o’simligining ekishdan oldin gerbitsidlarni qo’llash, agrotexnikasi, g’o’za o’simligida uchraydigan begona o’tlar va ularga qarshi kurashda ishlatiladigan bir qator agrotexnik tadbir-choralar haqida ma’lumotlar keltirilgan.