Globallashuv sharoitida jamiyatda axborot xavfsizligini ta’minlashning ayrim jihatlari - Suyarov, Zokirjon Ergashevich; Zokirjonov, Omonillo Hayotbekovich (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada axborot xavfsizligi muammosi uning globallashuv jarayonidagi dolzarblashuvi masalalari yoritilgan. Shuningdek, axborot xavfsizligini ta’minlashning xuquqiy va ijtimoiy jihatlariga to’xtalib o’tilgan. Axborot xavfsizligini ta’minlashning asosiy maqsadi va axborot xavfsizligi tushunchasining qamrovi shuningdek jamiyatga tadbiq etilishi yoritilgan.