Piroliz jarayonini optimallashtirishda katalizatorlarning roli - Xayrulloyev, Rizamat Umarqulovich; Safarov, Bahri Jumayevich (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada piroliz jarayoniga ta’sir etuvchi omillar tadqiq qilingan. Jarayonni optimallashtirishda ta’sir etuvchi omillar o’rganilgan. Katalizatorlarning pirolizga ta’siri, xomashyoning destruktiv o’zgarish mxanizmlari yoritilgan, ular haqida ma’lumotga ega bo’lishingiz mumkin.