Uzun yurishli nasos qurilmasini anomal xossali neftni qazib olish uchun qo’llash istiqbollari - Abdullayeva, Shohista Shuhratovna; Boltayev, Azamjon Shuhrat o’g’li (Science and Education, 2023)
Maqolada umumiy xususiyatlarga o’xshamagan, anomal xosslari neftlarni qazib olish muammolari, ularni yechish uchun uzun yurishli nasos qurilmasini qo’llash imkoniyatlari bayon qilingan. Bu nasos qurilmasini takomillashtirish bo’yicha qilingan o’zgarishlar bayon qilingan.