Mashinalar va uskunalarni sertifikatlash tartibi - Odilov, Xokimbek Xotamjon o’g’li; Sativaldiyev, Aziz Kaxramanovich (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada mashinalar va uskunalarni sertifikatlash tartibi to’g’risida batafsil ma’lumot keltirilgan.