Kompozit materiallarning sifatini nazorat qilish usullari xususiyatlari - Qobilov, Sherzodbek Qodirjon o’g’li; Muxammad Aminov, Abrorbek Dilshodbek o’g’li; Sativaldiyev, Aziz Kaxramanovich (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada kompozit materiallarning sifatini nazorat qilish usullari xususiyatlari to’g’risida batafsil ma’lumot keltirilgan.