Махсулотнинг сифати ва рақобатбардошлиги - Турғунов, Одилмирзо Элмуроджон ўғли; Саттаров, Мухитдин Олимович; Сативалдиев, Азиз Кахраманович (Science and Education, 2023)
Ушбу мақолада махсулотнинг сифати ва рақобатбардошлиги тўғрисида батафсил маълумот келтирилган.