Миллий гвардия ҳарбий хизматчиларининг касбий компетенциясини ривожлантиришда профайлингнинг ўзига хос ўрни - Ўрмонов, Давронбек Абдукаримович (Science and Education, 2023)
Мақолада Миллий гвардия ҳарбий хизматчиларининг касбий компетенциясига қўйиладиган талаблар ҳамда унда профайлинг соҳасининг тутган ўрни, профайлинг методи орқали кундалик хизматда ва оммавий тадбирларда жамоат хавфсизликни таъминлаш, профайлинг билан боғлиқ ўқув ва амалий билимларни таълим соҳасида ривожлантириш каби тушунчалар ёритилган.