Farzand tarbiyasini tashkil etish bosqichlari va usullari - Ismoiljonova, Mavluda Ismoiljon qizi (Science and Education, 2023)
Ushbu maqola orqali tarbiya qachondan va qanday olib borilganda samaraliroq bo’lishi va uning olib borish usullari xaqidagi mulohazalar hayotiy misollar orqali bayon qilinadi.