Zilzilalar, magnituda va ball orasidagi bog’liqliklar - Aliyev, Mashrab Rahmonqulovich (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada zilzila sodir bo‘lganda uning magnitudasi va intensivligini aniqlashning bir-biriga bog‘liqliklari va farqlari yoritilgan.