Uyurmali quvurning gaz isitgichi bilan birgalikda qо’llanilishi - Jalolov, Jamol Umrzoq o’g’li; Toshev, Sherzod Orziyevich; Sattorov, Mirvohid Olimovich (Science and Education, 2023)
Gazni namlik va uglevodorod bo’yicha shudring nuqtasi talablariga yetkazish usullaridan biri bo’lgan past haroratli ajratish usulining qo’llanilishi ushbu maqolada aks ettirilgan. Drossellash jarayonini tashkil etish orqali yuqori qiymatlarga erishish mumkinligi ko’rsatib berilgan.