Jaz musiqasida klassik janrlarning aks etishi - Sadikova, Zuxra Sotvoldiyevna (Science and Education, 2023)
Mazkur maqolada jaz musiqasining ijro xususiyatlari va klassik musiqa madaniyati va janrlarida aks etishi, ijrosi haqida tahliliy fikr-mulohazalar yuritilgan.