Talabalarning vokal xonandaligi ijro malakasini shakillantirishning nazariy asoslari - Sobirova, Nasiba Aliyor qizi (Science and Education, 2023)
Mazkur maqolada oliy ta’lim tizimi Musiqa ta’limi talabalarining vokal xonandaligi ijro malakalarini shakillantirishning o’ziga xos xususiyatlari haqida fikr-mulohazalar yuritilgan.