Бўлажак талаба-қизларни оилавий ҳаётга тайёрлашнинг назарий асослари - Вахабова, Насибахон Абдулхамидовна (Science and Education, 2023)
Мақолада оилада тарбиянинг мақсади ва воситалари, буюк мутафаккирларнинг оила ҳақидаги фикрлари, шарқ олимларининг оила ва ундаги муомала ҳамда муносабарлар ҳақидаги қарашларига, оила шахсни ҳар томонлама ривожланишига ёрдам беради муқаддас даргох энанлигига доир педагогик маълумотлар берилган.