Бизнесда молиявий қарорларни қабул қилиш ва унда леверижнинг аҳамияти - Пулатова, М.Б. (Science and Education, 2023)
Мақолада бизнесда молиявий қарорларни қабул қилиш босқичлари кетма-кетликлари ёритилган бўлиб, қарор қабул қилишда компаниянинг қарз маблағини жалб қилишнинг аҳамияти назарий жиҳатлари таҳлил қилинган. Компания молиявий маблағларни жалб қилиш борасида леверижнинг аҳамиятли жаҳатлари, унинг турлари: операцион, молиявий ва умумий леверижнинг асосий жиҳатларига тўхталинган.