Ingliz adabiyotida naturalizm oqimi - Yusupov, Alisher Sharafiddinovich (Science and Education, 2023)
Bu maqolada dunyo adabiyotida o’ziga xos bir o’rin egallagan naturalizm oqimi ingliz adabiyoti prizmasida yoritilgan bo’lib, uning boshqa xalq adabiyotlaridan farqi va o’xshashlik tomonlari ko’rsatib berilgan.