Газни тозалашда қўлланиладиган аминлар таснифи - Умарова, Назира Ғафуровна; Саиджонова, Дилшода Бахтиёровна (Science and Education, 2023)
Маколада аммиак ёки аминларни азот атоми бўйича алкиллашда алкилловчи восита сифатида хлорли бирикмалар ва спиртлар олиниши ҳақида айтиб ўтилган.