Rivojlanayotgan shaharlarda transport tizimi va innovatsion avtoturargohlar qurilishini takomillashtirish - Baydjanov, Ibadulla Samandarovich; Rashidov, Sulaymon Rashid o’g’li (Science and Education, 2023)
Maqolada bugungi kunda arxitekturada innovatsiyaning ro’li shaharlarda avtotransportlar oshib borishi munosabati bilan transport tizimi va avtoturargohlarning innovatsion yechimlari masalasi ko’tariladi.