Ta’lim jarayonida pedagogning innovatsion kasbiy faoliyati va xususiyatlari - Raxmonova, Sojida Muxammadovna; Murtazoyeva, Dilfuza Murotovna (Science and Education, 2023)
Maqolada bo‘lajak pedagoglarini innovatsion kasbiy faoliyatini takomillashtirish, ta’lim sohasidagi yangicha yondashuvlar, ta’limiy innovatsiya va ta’lim jarayonini yangilash g’oyalarining mavjud shakl va vositalari, ta’limdagi innovatsiyalar va innovatsion ta’limiy faoliyat, pedagogning innovatsion faoliyati xususiyatlari haqida umumiy ma’lumot berilgan.