Arab davlatlarida ta’lim tizimi - Tojiboyeva, Madina Abdumalik qizi; Urolova, Gulnoza Urol qizi (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada arab davlatlaridagi ta’lim tizimi va arab mamlakatlari mustamlaka qilgan mamlakatlardagi ta’lim shuningdek, arab mamlakatlarining turli davrlardagi ta’lim tizimi haqida ma’lumotlar mavjud.