Arab davlatlarida ta’lim tizimi - Davlatova, Fotima Olim qizi (Science and Education, 2023)
Mazkur maqolada Arab davlatlarida ta’lim tizimi va uning tuzilishi, mamlakatimiz ta’lim sohasidagi ba’zi o’xshashlik va farqli jihatlari keltirib o’tildi.