Boshlang’ich sinf o’quvchilarini o’qitishda zamonaviy innovatsion metodlardan foydalanish - Izamov, Akmal (Science and Education, 2023)
Maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarini o’qitishda zamonaviy innavatsion metodlardan foydalanish va ularning turlari to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan. Shuningdek, ularning bugungi kundagi ahamiyati haqida so’z borgan.