Boshlang’ich sinf o’quvchilarida uchraydigan nutqiy kamchiliklarni bartaraf etishga qaratilgan darslar tahlili - Sobirova, Nigora Qodirjon qizi (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarida uchraydigan nutq kamchiliklari va ularni bartaraf etish darslari tahlili xususida batafsil ma’lumot berilgan.