Chet tili sifatida yapon tilini o’rgatishda ijtimoiy tarmoqlardan foydalanish - G’ulomova, Nigora Ibrohim qizi (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada chet tili sifatida yapon tilini oʻrganishda ijtimoiy tarmoqlardan foydalanish, ijtimoiy tarmoqlarning til oʻrganishda ahamiyati, yapon tilini oʻrganish uchun moʻljallangan maxsus platformalarning ularning ishlash prinsipi, Yaponiyada eng koʻp foydalaniladigan ijtimoiy tarmoqlardan foydalanishning yapon tilini oʻrganishda samaradorligi taʼlim jarayoni ijtimoiy tarmoqlarda tashkil etish yuzasidan tegishli tavsiyalar keltirilgan.