Rossiyada ta’lim tizimi - Qo’ziboyev, Og’abek Ixtiyor o’g’li; Sodiqov, Husniddin Safar Ali o’g’li (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada Rossiya ta’lim tizimi, ta’limga qaratilgan e’tibor, shu xususida olib borilayotgan islohotlar hamda yoshlarga berilgan imkoniyatlar haqida so’z yuritilgan.